Sfeerimpressies en meer....

Voor uitgebreide informatie naar alle activiteiten rondom Domburg, verwijzen wij u graag naar het VVV kantoor in Domburg (op loopafstand),
Het dorp

Domburg is één van de vele Zeeuwse dorpjes, beroemd om haar klasse en authenticiteit. Domburg heeft veel te bieden: Golf, zwembad de Parel, kunstgaleries, jazz festival en natuurlijk een schoon en overzichtelijk strand. Ideaal voor gezinnen. Voor hondenliefhebbers is het hele jaar door het hondenstrand geopend. Voor een actieve dag is er ook de mogelijkheid om fietsen te huren.

De restaurants

Domburg heeft een groot aantal gezellige restaurants; van Frans, Italiaans, steak, hamburger tot verse vis. Van brasserie tot strandpaviljoens, voor iedere culinaire wens is in Domburg een oplossing. Blijft u liever in het appartement? Wij hebben een fonkelnieuwe keuken met alle faciliteiten om zélf uw heerlijkste gerechten te bereiden.

De winkels

In Domburg is het gezellig winkelen. Er zijn talloze gezellige kledingboutiques met strandkleding en nette vrijetijdskleding. Tevens vindt u op looopafstand diverse speciaalzaken, waaronder een hondenspeciaalzaak, een kapper, juwelier en diverse woninginrichtingszaken. Iedere week is er een gezellige markt, die de hele hoofdstraat omtovert tot een bruisende bazaar!